GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Guild Rules
    Regulile << I kill u untill u die >> sunt simple si usor de retinut. Toti vrem sa convietuim si sa ne distram intr-un mediu lipsit de stres. De asemenea, pentru ca toti ne chinuim si punem umarul la progresul acestei guilde, nu ne place cand cineva isi bate joc de munca noastra. De aceea regulile guildei sunt :

  1. NU batjocoriti, NU injurati si NU scuipati niciun alt membru* al guildei, cu exceptia cazului in care actiunea este facuta in gluma;
  2. Orice actiune deliberata (intentionata) ce aduce prejudicii guildei sau vreunui membru al ei, va fii pedepsita in conformitate cu gravitatea acesteia. (e.g. ninjarea unui raid/item atunci cand raid-ul este facut cu guilda, obtinerea unor iteme din GV doar pentru a le vinde, etc);
  3. Fara reclame / actiuni ce contravin cu regulile server-ului.

Cititi-le si incercati sa intelegeti toate consecintele acestor reguli. Masurile luate pot fi de la character demote pana la guild kick.

*membru se refera aici la orice player ce face parte din guilda (NU doar Membru - rank PvE al guildei)

                                                                                                                                                                                                                  by omubleu
Member promovability

  << I kill u untill u die >> este o guilda PVE / PVP , iar modul de evaluare al membrilor acestei guilde se face prin cerere pe forum sau in-game. Asta inseamna ca nimeni nu o sa stea dupa playeri sa-i promoveze, fara ca acestia sa o ceara. Regulamentul de promovabilitate in guilda este intocmit pentru fiecare rank in parte, in felul urmator:

        
Peon  

    Acesta este rankul de initiere al guildei. Orice player de level inferior va ramane in acest rank pana la level maxim. Faptul ca acest rank nu permite mult acces la guild vault, nici la activitatile principale ale guildei nu inseamna ca Peonii nu trebuie respectati. Sunt muncitorii guildei, cei ce ajuta la progresul acesteia si ne ofera Guild Perks-urile ravnite.
Social

    Primul rank dupa Peon; este creat pentru Peonii ce ajung la 85 si "nu-si gasesc locul". << I kill u untill u die >> permite oricarui player sa se "odihneasca" aici fara sa fie activ la vreuna din specializarile guildei. Playerii Social nu participa la raid-uri ! Promovarea la acest rank se face automat.
 Alt
    Asa cum presupuneti, este un rank pentru caracterele secundare ale membrilor+ ai guildei. Promovarea la acest rank se face cu cerere pe forum sau in-game.
 PvP
    Rank-ul PvP ii priveste pe acei impatimiti de PvP, foarte priceputi in bg-uri si arene dar cam stangaci in fata bosilor. Ei sunt cei la care apelam cand vreun aliac ne streseaza sau cand dorim sa ne marim putin rating-ul la team. Dar aveti grija cum le cereti pentru ca nici un PvP-ist nu e obligat sa va ajute. Promovarea la acest rank se face prin cerere pe forum sau in-game.
 Membru
    Membrii guildei sunt vazuti ca playeri PvE. Membru e primul rank ce are dreptul la participarea la raid-uri. De asemenea e primul rank ce poate face cerere la "Alt". Promovarea la acest rank necesita indeplinirea unor conditii :
 1. minim 350 ilevel equipped
 2. full gems & enchants (no noob configuration)
 3. reforge adecvat (aici se vede doar cat de bine va stiti clasa)
 4. minim 10k dummy dps (pentru dps) / un raid cu guilda in care veti fi evaluat (heal, tank)
 5. TS-3 instalat
 Promovarea la acest rank se face prin cerere pe forum sau in-game.
Raider
    Cine este Raider este titular pe postul de participant intr-un raid. Asta nu inseamna ca la orice raid ce va fi creat, orice Raider are dreptul sa participe, ci doar ca intre un Raider si un Membru, primul va fi intotdeauna ales. Promovarea la acest rank necesita indeplinirea unor conditii :
 1. orice Raider trebuie sa participe la cel putin un raid cu guilda, in care sa-i fie evaluate performantele (asta inseamna ca trebuie indeplinite toate conditiile de Membru)
 2. nu facem discriminari dar mintile implinite lucreaza la fel. Asadar orice Raider va trebui sa dovedeasca (cel putin pe TS-3) ca are 18 ani.
 3. skill  (viteza mare de reactie, dorinta de autodepasire, cunoastere)
 Va asiguram ca, daca sunteti intradevar demni de acest rank, nu va vom lasa pe bara.
Promovarea la acest rank se face prin cerere pe forum sau in-game.
Hero
    Hero e rank suprem al << I kill u untill u die >>. Asta inseamna, nu doar ca participa la raid-uri, ci are posibilitatea de promovare sau demote a altor playeri. Orice Hero e prieten de-al vostru. Tratati-l cu respect pentru ca face parte din grupul de oameni ce au creat aceasta guilda. Orice Hero, practic, face parte din conducerea guildei. Pentru a promova la acest rank,incercati sa faceti cinste cu cate o bere conducerii.
Coordonator

    Leader-ul guildei in domeniu PvE. Daca aveti vreo problema legata de raid-uri eu sunt rezolvarea. Deocamdata nu este posibila promovarea la acest rank, dar in cazul in care va fi implementata, asteptati-va la mult mai multe conditii.
Guild Master

    Leader-ul guildei in orice domeniu si fanul nr. 1 al << I kill u untill u die >>


Acestea sunt regulile << I kill u untill u die >> referitoare la promovabilitatea in guilda. Ele pot fi schimbate in orice moment.

                                                                                                                                                                                                            by omubleu
Sanity test
Aplicants
No recent status updates.
Events
There are no upcoming events.
RSS
Transalting
Guild Funds
Funds: BalanceLog
Type Amount
Gold98225
Silver19
Copper32
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%